ŞANLIURFA / CEYLANPINAR - Şehit Cuma İbiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

BİGEP kapsamında 11. sınıf mobilya bölümü öğrencilerini seneye staj yapacakları TİGEM çiftliğindeki atölyeleri gezdirilerek  TİGEM tanıtımı yapıldı.

Nis

BİGEP kapsamında 11. sınıf metal bölümü öğrencilerini seneye staj yapacakları TIGEM çiftliğindeki atölyeleri gezdirilerek  TİGEM tanıtımı yapıldı.

Nis

Okullumuzda 11. ve 12. sınıf öğrencileri Bigep Kapsamında il geneli yapılan deneme sınavına katılmışlardır. Rehber öğretmenimiz Selim USLUOĞLU ve ders öğretmenlerimiz gözetiminde yapılan deneme sınavında, öğrencilerimize TYT sınavı hakkında bilgillendirilme yapılmıştır.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Nisan ayı “Beyit Ezberleme” ve Bu Nedir Etkinliği tüm sınıflarımızda gerçekleştirilmiştir. Divan şiirinden seçme beyitler okul panosunda sergilenmiştir.

Mrt

11 ve 12. Sınıf öğrencilerimize Bigep 4. Tyt denemesi yapıldı.

Mrt

Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Uğurcan ÇAKARCI 11.Sınıf Bilişim Teknolojileri Alan öğrencilerini 12.sınıfta yapacakları zorunlu işletme stajı konusunda bilgilendirdi.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Mart ayı “Kutadgu Bilig” okumaları devam etmektedir. Bu Ayın etkinliği Anlamını bul etkinliği sınıflarımızda öğrencilerin katılımıyla gerçekleşmiştir. Kutadgu Bilig eseri hakkında okul panosu oluşturuldu.

Mrt

BİGEP kapsamında ilçe sağlık müdürlüğü personeli diyetisyen Fatoş hanım tarafından okulumuz öğrencilerine obezite konusunda bilinçlendirme semineri verilmiştir.

Mrt

10.Sınıf Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencilerimize Meb ders modüllerinde ağ temelleri modülü bir aylık süreyle ders çalışılması amacıyla öğrencilerin ilgi ve talepleri doğrultusunda teslim edildi.Bir aylık süreç sonunda öğrencilerin ağ temelleri konusunda yeterli düzeyde bilgi sahibi olmaları amaçlanmıştır ve temel bilgi düzeylerinin ölçüleceği sözlü sınav yapılacağı söylenmiştir.Ayrıca öğrencilerimize üniversiteye giriş sınavı konusunda planlı çalışmaları konusunda bilgilendirildiler.

Mrt

BİGEP kapsamında Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor kapsamında ailelerin mobilya bakım onarım işleri mobilya bölümü öğretmenlerimizin denetiminde,öğrencilerimiz tarafından yapılmıştır.

Mrt

Bigep kapsamında okulumuzda 9.sınıflar arasında Bilgi Yarışması düzenlenmiştir.Yarışmaya öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.Yarışmayı 9-A(BİLİŞİM) sınıfı kazanmıştır.Katılımlarından dolayı tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

BİGEP kapsamında 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize tyt-ayt deneme sınavları yapıldı.

Şbt

Bigep kapsamında veli ziyaretleri gerçekleştirildi.

Şbt

BİGEP "Kariyer Günleri" kapsamında  Jandarma Astsubay  Çavuş Özgür DEMİR tarafından öğrencilerimize Vatan Sevgisi konulu eğitim semineri verildi.